Fahriye Evcen Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fahriye Evcen Fan

paylaşım sitesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Fahriye Özcan Denizle beraber!!

+3
~~cansel~~
yezda
Yasemin
7 posters
YazarMesaj
Yasemin

Kadın Mesaj Sayısı : 1

Fahriye Özcan Denizle beraber!! Empty
MesajKonu: Fahriye Özcan Denizle beraber!!   Fahriye Özcan Denizle beraber!! EmptySalı Haz. 24 2008, 18:19

Yerli Monica'nın aşkı Özcan

Yaprak Dökümü'nün Monica Bellucci'ye benzetilen yıldızı Fahriye Evcen, Özcan Deniz'le aşk yaşıyor.

BİR DİZİYLE YILDIZ OLDU

Öne sürülenlere göre Deniz, Kanal D'nin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde Necla karakterini canlandıran Evcen'i görür görmez aşık olmuş, Evcen de ünlü şarkıcının ilgisine karşılık verince ikili aşk yaşamaya başlamış.

Günaydın'ın haberine göre İstanbul Levent'te bir arkadaşlarının verdiği barbekü partisine birlikte katılan Deniz ve Evcen gece boyunca da hiç ayrılmamışlar..

İlişkileri hakkında konuşmayan ikili aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiklerini söylüyorlar.
yezda
yezda
yezda
yezda

Kadın Mesaj Sayısı : 697
Ruh Hali : Fahriye Özcan Denizle beraber!! 1168

MesajKonu: Geri: Fahriye Özcan Denizle beraber!!   Fahriye Özcan Denizle beraber!! EmptySalı Haz. 24 2008, 18:42

Haber için teşekkürler.. Hiç iyi olmamış bence..
https://fahriyeevcenfani.yetkin-forum.com
~~cansel~~
~~cansel~~
~~cansel~~
~~cansel~~

Kadın Mesaj Sayısı : 795
Ruh Hali : Fahriye Özcan Denizle beraber!! 1172

MesajKonu: Geri: Fahriye Özcan Denizle beraber!!   Fahriye Özcan Denizle beraber!! EmptyÇarş. Haz. 25 2008, 11:45

haber yalan olabilir bilemeyiz ama gerçkse hiç yakışmamışlar fahriye daha iyilerine layık tbiki fahriyem mutluysa bize laf düşmez.... sağol cnm....
gizem

gizem

Kadın Mesaj Sayısı : 128

MesajKonu: Geri: Fahriye Özcan Denizle beraber!!   Fahriye Özcan Denizle beraber!! EmptyÇarş. Haz. 25 2008, 13:42

haber doğruymuş..

özcan deniz yakışıklı biri özellkle asmalı konaktaki o hali müthişşti..

Allah mutlu mesut etsin :)
bay-karizma

bay-karizma

Erkek Mesaj Sayısı : 285
Ruh Hali : Fahriye Özcan Denizle beraber!! 1168

MesajKonu: Geri: Fahriye Özcan Denizle beraber!!   Fahriye Özcan Denizle beraber!! EmptyPaz Haz. 29 2008, 18:56

yalan bir haber zannediyordum ama magazinlerdede gordum gercekmis
ne diyelim hayirli olsun
~~cansel~~
~~cansel~~
~~cansel~~
~~cansel~~

Kadın Mesaj Sayısı : 795
Ruh Hali : Fahriye Özcan Denizle beraber!! 1172

MesajKonu: Geri: Fahriye Özcan Denizle beraber!!   Fahriye Özcan Denizle beraber!! EmptyPtsi Haz. 30 2008, 13:47

evet magazinde alişana sordular bi zamanlar fahriye evcenle çıkıyormuşsunuz dorumu diye oda gereken cevabı verdi zaten sonrada dedxiki o zaten şu an özcan denizle çıkıyor allah mutlu etsin dedi... yani doru haber Sad ama fahriye mutluysa diyecek bişi yoq Very Happy
MaZiiM

MesajKonu: Geri: Fahriye Özcan Denizle beraber!!   Fahriye Özcan Denizle beraber!! EmptyPtsi Haz. 30 2008, 22:14

ben duyunca cok sevindim hos özcan denizle biraz yas farki var sanirim ama olsun fahriyemiz mutlu olduktan sonra....
berna

berna

Kadın Mesaj Sayısı : 365
Ruh Hali : Fahriye Özcan Denizle beraber!! 1170

MesajKonu: Geri: Fahriye Özcan Denizle beraber!!   Fahriye Özcan Denizle beraber!! EmptyCuma Tem. 04 2008, 17:42

MaZiiM demiş ki:
ben duyunca cok sevindim hos özcan denizle biraz yas farki var sanirim ama olsun fahriyemiz mutlu olduktan sonra....

Fahriye Özcan Denizle beraber!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» fahriye evcene 1 dk makyaj
» fahriye evcen kime hayran???